zondag, januari 28, 2007

Geknutseld met Gerda



Gisteravond ben ik nog even verder gegaan met de spin and splash. Gerda kwam ook weer gezellig langs en samen zijn we lekker gaan kliederen. Het was hartstikke leuk, en met mijn nieuwe stempels zijn wel lekker bezig geweest. Ik vind ze best mooi geworden en die van Gerda was echt supergaaf geworden. Ik kan hem helaas niet laten zien, ze heeft hem meegenomen en ik was vergeten hem in te scannen.

Artjourney dag

Gisteren was dan eindelijk de Artjourney dag. En het was nog leuker dan verwacht! Er waren een aantal hele leuke workshops en op één na heb ik ze allemaal gedaan. Bij binnenkomst kregen we allemaal een naamplaatje op en dat was echt superhandig, zo had je tenminste een naam bij een gezicht! Zo leuk om de mensen die je alleen via de mail "spreekt" nu ook eens "in het echt" te spreken!

De allerleukste workshop was met de spin and splash door Hermine, vond ik. Vooral omdat ik de spin and splash wel thuis heb, maar er eigenlijk nog niet veel fatsoenlijks uit heb gekregen. Nu weet ik tenminste hoe het werkt!

Bij Sija konden we de kaarten verder afmaken, en dit is dan het resultaat geworden, ik vind hem echt superleuk!

Na afloop kregen we allemaal een goodiebag mee naar huis, met daarin nog meer stempels en leuke dingen. Deze dag was zeker voor herhaling vatbaar!

dinsdag, januari 23, 2007

Chilly


Vanavond nog maar een ATC'tje gemaakt. Eerst heb ik een paar achtergrondjes bewerkt met alcoholinkten. De Dada-stempel afgedrukt met Stazon en de honingraatstempel geëmbosst met zilver. Dat zilver zit ook in de achtergrond, maar dat is op de scan helaas niet te zien. Het plaatje eropgeplakt samen met de tekst uit de dymotang en als laatste nog wat bloemetjes bevestigd.

zondag, januari 21, 2007

Gratified


Ik heb ook nog even een ander AT'-tje gemaakt. Ook deze achtergrond is gemaakt met de inkten van Distress en Adirondack. Ik had van Adirondack weer een nieuw kleurtje binnen: Stonewashed, erg mooi! Ik heb twee kleuren chalkinkten gebruikt: Burnt Sienna en Rose Coral. Zo op het eerste gezicht geen combi, maar toch wel heel leuk om te zien. Verder geëmbosst met goud, de flourish van Stampers Anonymous, één van mijn favoriete stempels!!!

Wednesday Stamper


Na het kabouter plop avontuur had ik vanavond ontzettende zin om weer eens lekker te stempelen! Dit is een ATC gemaakt voor Wednesday Stamper, met als thema "Timepiece". De achtergrond is gemaakt met behulp van verschillende Distress inkten en hij is gesponst met Adirondack. De zwarte klok is afgedrukt met Brilliance, die inkt is net even zwarter op papier als Stazon. Deze klok is gemaskerd en de andere klokken zijn afgedrukt met Chalk Burnt Sienna. De rest laat zich wel raden!

Plopperdeplop!


Hier zit ons mannetje in afwachting wat komen gaat! Wat was hij blij dat we eindelijk naar Kabouter Plop gingen, hij zat zich er al dagen helemaal op te verheugen! Hij wilde zelfs perse zijn spencer aan, tja je moet er natuurlijk wel op je best uitzien als je nog steeds luierdragend voor het eerst naar het theater gaat!

Hij vond de show dan ook super! Heeft lekker mee zitten klappen, dansen op zijn manier, kortom hij heeft genoten! Nou zat het dan ook echt leuk in elkaar, dus de volgende keer gaan we lekker weer! Van het voorjaar of in de zomer willen we dan ook met hem naar Plopsaland.

Na al deze indrukken had ons ploppertje het dan ook wel even gehad en viel in de auto meteen in slaap!

donderdag, januari 18, 2007






















Vanavond ben ik maar eens begonnen met de achterstand van de verjaardagskaarten weg te werken. Ik had nog wat spin & splash achtergrondjes liggen en had wat nieuwe plaatjes gedownload. Zelf vind ik ze wel geslaagd!

zondag, januari 14, 2007

Wednesday Stamper


De afgelopen week heb ik het nogal druk gehad en heb ik niet veel gedaan met mijn stempels. Ook moest mijn scrapagenda af, en dat is gelukkig wel bijna klaar.

Aanstaande donderdag heb ik mijn eerste party, en ben al druk bezig met de voorbereidingen daarvan. Ik heb nu bijna alles op een rijtje en bijna alles in huis. Ik moet alleen nog even op zoek naar een grote tas, maar ik kijk van de week nog wel even in de stad.

Deze kaart heb ik vanmiddag gemaakt voor Wednesday Stamper. De achtergrond is van verschillende kleuren distress inkt gemaakt. De stempels zijn afgedrukt met warm red (Chalk), Burnt Sienna (Chalk) en zwarte Brilliance. Natuurlijk nog even geëmbosst en bloemetjes erop.

zaterdag, januari 06, 2007

Inspire


Geïnspireerd ben ik zeker! Deze is ook gemaakt met behulp van Distress inkten en Chalk van Colorbox. Het is nog niet echt laat, dus we gaan nog vrolijk verder!

Laatste Nude ATC


Vanmiddag zijn we lekker de stad ingeweest. Ik heb nog wat inkten gehaald en verf om mijn borden te kunnen verven. Ik heb een tijdje geleden bij Ikea witte borden gekocht, maar de kwaliteit is nogal slecht en er zitten overal strepen op. Nu wil ik ze zwart/wit/aubergine gaan verven. Maar kijken of dat wat wordt. Daarnaast heb ik nog een leuk truitje in de aanbieding gekocht.

Nu zijn we weer lekker aan het stempelen geslagen. Dit is mijn laatste Nude ATC, dus beide swaps kunnen op de bus.

De laatste voor vanavond!


Dit is dan echt de allerlaatste, want nu is mijn inspiratie echt op! We hebben toch goed ons best gedaan vandaag. Morgen kan ik lekker uitslapen en morgenmiddag ga ik met Roy en Astrid even lekker de stad in. Morgenavond weer stempelen óf een spelletje Catannen. Het nieuwe spel, de val van Rome, is ontzettend leuk, maar ja, stempelen ook dus dat wordt nog een moeilijke keuze!

vrijdag, januari 05, 2007

Nude


Ik heb me op de Amerikaanse site ook opgegeven voor een nude-swap (jaja!). De inspiratie was even weg, maar uiteindelijk is dit hem geworden. De achtergrond is gemaakt van Distress inkten dried marigold en fired brick. Met deze kleuren heb ik ook gestempeld. Daarna het stukje uit het Duitse boek gesponst en opgeplakt, de naakte dame erover heen, geëmbosst, bloemetjes en tekst erop en voila!

ATC van Astrid


Schoonzus Astrid is ondertussen ook lekker bezig! Dit is de ATC die ze net heeft en ik vind hem zo mooi dat ie echt een plekje op mijn blog moet hebben!
S

Wednesday Stamper


Ik ben nog maar even in dezelfde lijn verdergegaan. Deze kaart heb ik gemaakt voor Wednesday Stamper, het thema was je favoriete vorm. Dat is toch wel de vierkante kaart. Vanaf het moment dat ik begon met stempelen heb ik eigenlijk altijd vierkante kaarten gemaakt. Dat was toeval, want de man op de markt hier verkoopt dit formaat. Ik heb het papier gewoon een keer geprobeerd en dit beviel mij heel goed. Zodoende ben ik blijven hangen in de vierkante kaarten. De kaart is op dezelfde manier gemaakt als voorgaande ATC's, dus uitleg lijkt mij niet nodig!

Nummer 3!


Dit is de laatste ATC voor de Amerikaanse swap. Ik hoop dat ze een beetje in de smaak vallen daar. Deze is op dezelfde manier gemaakt als de vorige. Nu gauw weer verder, ik moet nog ATC's maken voor een nude-swap, mijn agenda afmaken en mijn kaarten moeten ook weer aangevuld. Vanavond komt mijn achterbuurvrouw weer stempelen en neemt haar dochter ook mee, zij wilde het heel graag eens proberen, nou dat kan!

En dat is twee...


Nummer twee voor de swap, ik vind hem zelf erg leuk geworden. De achtergrond is gemaakt van scrapbookpapier. Ik heb die in reepjes gescheurd en met te veel fotolijm op een ATC geplakt. Daardoor loopt de lijm door en daarop doe je dan embossingpoeder. De randen knip je bij, plaatje erop plakken en met acrylverf van Making Memories (erg fijne verf!) de foamstempel afgedrukt. Als laatste een tekstje en bloemetjes.

Lang stempelweekend!

Joepie, het is weer stempelweekend! Ik ben nog steeds aan het genieten van mijn welverdiende (!) vakantie en gisteren is mijn schoonzus Astrid weer gekomen. Eerst hadden we bij mij een kaarsenparty. Zeg maar zoiets als Tupperware, maar dan met kaarsen en bijbehoren. Ik word nu ook demonstratrice (ik wilde wel meer werken, maar niet overdag in verband met Roy) en gisteren was mijn startersparty. Ik kreeg mijn startersset en Jolanda heeft de party gehouden. Het was hartstikke gezellig, ik mocht nog wat leuke dingen uitzoeken en heb nog wat superaanbiedingen gekocht. De volgende party moet ik helemaal zelf doen en als ik daar nu al aan denk krijg ik al de zenuwen.....

Tijdens mijn vakantie in Duitsland heb ik mijn stempels en toebehoren uitgeleend aan Bonetta en ik heb ze vanmorgen weer teruggekregen. Ik heb ze echt gemist!!! Astrid en ik zijn al lekker bezig en dit is een ATC die ik heb gemaakt voor een Amerikaanse swap. De achtergrond is gemaakt met Distress Antique Linen en Tea Dye, gestempeld is er met Adirondack Wild Plum en de randen zijn gedaan met Memories Artprint Brown. Geëmbosst met goud, bloemetjes en tekstje erop zoals ik eigenlijk altijd doe. Rest volgt!!!